Ταυτότητα Εταιρείας

Η AL DECO - ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση πορτών και παραθύρων αλουμινίου, καθώς και στην τοποθέτηση κουφωμάτων PVC, γκαραζοπορτών οικιακού τύπου και καγκέλων αλουμινίου.

Έδρα της εταιρείας αποτελούν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, χωρητικότητας 800 m2, όπου στεγάζονται τα γραφεία, η έκθεση και το κατασκευαστικό της τμήμα και τοποθετείται στο 8ο χλμ της περιφερειακής οδού Μυτιλήνης - Μόριας.

Οι νεότευκτες κτηριακές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό (διπλό πριόνι, CNC κέντρο επεξεργασίας κ.λ.π) και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, συνθέτουν μια σύγχρονη μονάδα, η οποία  έχει σαν στόχο την ικανοποίση των αναγκών των πελατών της. 

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, καθώς και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, υποχρεώνει την εταιρεία να διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Με γνώμονα αυτό, η ΑL DECO φροντίζει συνεχώς να βελτιώνεται και να ενημερώνεται στο αντικείμενό της, ώστε να προτείνει αυτό που αναζητά ο πελάτης.

Οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίζεται η σχέση της εταιρείας με το πελατολόγιό της, αφορούν στην ποιότητα,την αξιοπρέπεια, την αξιοπιστία και τη συνέπεια. Βάση αυτών λοιπόν η AL DECO βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση των προϊόντων της(after sale service), δημιουργώντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης.ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 
       AL-DECO Χατζημανωλάκης Σταυρός & ΣΙΑ Ο.Ε. - 8ο Χιλ Περιφ. Οδού Μόριας - 81100 Μυτιλήνη - Λέσβος - Τηλ.22510 32855