Ανοιγόμενα Κουφώματα

Europa Σειρά Hybrid 5500

Περισσότερες φωτογραφίεςΠερισσότερες φωτογραφίες
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην απόλυτη μόνωση που απαιτούν οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες. Ένας μοναδικός συνδυασμός της Θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, που χαρίζει «έντονη ταυτότητα» σε κάθε χώρο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, αφήνει μία αυθεντική αίσθηση τελειότητας, που ικανοποιεί κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική απαίτηση. Προσφέρει απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα (ακόμα και όταν η ταχύτητα του ανέμου και της βροχής αγγίζει τα 210 χλμ. την ώρα - Πιστοποίηση Ε.Κ.ΑΝ.ΑΛ.), τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα και αντοχή, για κάθε τύπο Θερμοδιακοπτόμενου κουφώματος. H σειρά είναι διαθέσιμη και με το Μηχανισμό Πολλαπλών Κλειδωμάτων, με τον οποίο το σύστημα αλουμινίου «κλειδώνει» περιμετρικά μέχρι και σε 26 διαδοχικά σημεία, ανάλογα με τον τύπο της κατασκευής.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH

Η σειρά “EUROPA 5500” είναι ένα Υβριδικό Σύστημα αλουμινίου, κατάλληλο για κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος. Το σύστημα χρησιμοποιεί ως βάση την CAMERA EUROPEA και λάμες πολυαμιδίου μήκους 24mm. Συνδυάζει την υψηλή θερμομόνωση που προσφέρει ο χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας των προφίλ Uf = 2.81 W/m²K (σύμφωνα με το prEN 10077-2), με τη μοντέρνα σχεδίαση (απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες) της σειράς EUROPA 5000.

Η σειρά “EUROPA 5500” σε οβάλ σχεδίαση διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό και μεγάλο), τέσσερα μεγέθη κασών, ένα μπινί για τζαμιλίκια, τρεις κολώνες βιτρινών κ.α. Σε ορθογωνική σχεδίαση διαθέτει επίσης μια κάσα, δύο φύλλα (μικρό και μεγάλο) και ένα μπινί. Δέχεται διπλά ή τριπλά κρύσταλλα, πάχους από 23mm έως 53mm, καθώς και κλειδαριές μονού ή τριπλού κλειδώματος. Προσφέρει αποτελεσματική στεγάνωση, με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα.

Για τις συναρμογές των προφίλ, χρησιμοποιούνται 2 σετ κοπτικών: ένα για τα χωρίσματα των κασών και ένα για τα χωρίσματα των φύλλων. Η μεγάλη γκάμα προφίλ και μηχανισμών, δίνει τη δυνατότητα να παραχθούν κουφώματα τέλειας αισθητικής και λειτουργικότητας. Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο πρεσσάκι 5500 της PIEJA. Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΣΕΙΡΑ: EUROPA 5500 Hybrid
ΥΛΙΚΟ: Al Mg Si-0.5 F22
ΑΝΟΧΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ: ΕΝ 12020-2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΑΝΑΛ:
Διαστάσεις:1400x2200mm.
Αεροδιαπερατότητα: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4η.
Υδατοστεγανότητα: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε 900.
Αντοχή σε ανεμοπίεση: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Α.Π.Θ:
(Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας).
Διαστάσεις: 1230x1480mm.
Δείκτης Ηχομείωσης: Rw(C;Ctr)=40(-2;-6) dB.
Συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας: Uw = Ust = 1.70 W/(m² K).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ISTITUTO GIORDANO:

Συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας των προφίλ: Uf=2.81W/(m² K).

ΠΑΧΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ:
Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους από 23mm έως και 53mm.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Κάσα: Πλάτος 78mm και ύψος 50mm.
Φύλλο Τζαμιού: Πλάτος 78,5mm και ύψος 69,3mm.
Φύλλο Πόρτας: Πλάτος 78,5mm και ύψος 98,3mm.
Μπινί Διφύλλων: Πλάτος 72,8mm και ύψος 61mm.
Σκοτία ανάμεσα σε κάσα και φύλλο: 5mm.
Σκοτία κεντρική διφύλλων: 5mm.

ΧΡΗΣΗ: Για θερμομονωτικά ανοιγόμενα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα, ανακλινόμενα, σταθερά κ.α.). Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.

Περισσότερες φωτογραφίες και αρχεία 
       AL-DECO Χατζημανωλάκης Σταυρός & ΣΙΑ Ο.Ε. - 8ο Χιλ Περιφ. Οδού Μόριας - 81100 Μυτιλήνη - Λέσβος - Τηλ.22510 32855